Cu milioane de abonați și vizualizări, Selly este fără îndoială unul dintre cei mai populari vloggeri din România. Cu toate acestea, puțini știu cu adevărat cine este omul din spatele numelui „Selly”. Astăzi, vom dezvălui cine este Selly cu adevărat și cum a reușit să devină cel mai urmărit vlogger din țară.

Care este numele real al lui Selly?

Numele real al lui Selly este Andrei Șelaru, și s-a născut pe 28 februarie 2001, în Craiova. Este interesant de remarcat că mama lui este profesoară, în timp ce tatăl său este inginer silvic, ceea ce sugerează că Andrei a avut o educație solidă și sprijin familial în dezvoltarea sa.

De la o vârstă fragedă, Andrei a fost intrigat de ceea ce se întâmpla în spatele camerelor de filmat. El era fascinat de ideea de a schimba perspectivele și unghiurile la televizor.

A petrecut o mare parte din copilărie în fața calculatorului, recunoscând uneori că internetul era mai interesant pentru el decât lumea din jur. Cu toate acestea, în prezent, Selly susține că petrecerea exagerată de timp în fața calculatorului nu este un lucru sănătos.

Cum a început cariera sa ca vlogger

Cariera sa ca vlogger a început în urmă cu mai bine de un deceniu. Într-un interviu acordat revistei Forbes, Selly a dezvăluit că a aflat pentru prima dată de platforma YouTube de la profesoara sa de engleză, în perioada 2008-2009. Primul său videoclip, intitulat „Selly’s Vlog – 10 lucruri despre mine”, a fost încărcat pe YouTube în data de 21 decembrie 2012. De atunci, cariera sa a luat avânt și a devenit o adevărată senzație pe platforma de video-sharing.

În 2013, Andrei Șelaru a primit prima sa cameră video, pe care o descrie drept „o Toshiba obosită”. Cu toate acestea, această cameră modestă nu l-a împiedicat să creeze conținut de calitate și să atragă un public tot mai mare. Printre seriile sale de succes se numără „Tipuri de profesori”, „Dacă Google ar fi om” și „Rap Battle”. Aceste serii au devenit extrem de populare și au contribuit în mod semnificativ la creșterea popularității sale.

5GANG, un pas important în cariera lui Selly

Un moment important în cariera lui Selly a fost în data de 21 decembrie 2017, când a format formația muzicală 5GANG, împreună cu alți membri ai comunității de vloggeri din România. Această formație a lansat prima sa melodie, intitulată „Singuri Acasă”. Melodia a devenit un hit și a adunat milioane de vizualizări pe YouTube. 5GANG a reușit să cucerească publicul atât cu muzica lor, cât și cu conținutul lor de divertisment.

Pe 27 decembrie 2019, a avut loc un moment important în cariera lui Selly, cu lansarea filmului românesc „5GANG: Un altfel de Crăciun”. Acest film de comedie a reprezentat debutul regizoral al lui Matei Dima și a avut un scenariu scris de Radu Alexandru și Vali Dobrogeanu. Filmul a fost o reușită la box office și a demonstrat că Selly are un talent extins în industria divertismentului.

Din distribuția filmului „5GANG: Un altfel de Crăciun” au făcut parte membrii grupului de vloggeri ai formației 5GANG, al cărui nume este format din Andrei Șelaru (pseudonim Selly), Diana Condurache (pseudonim Dia), Andrei Gavril (pseudonim Gami), Luca Bogdan (pseudonim Pain) și Mădălin Șerban (pseudonim Mădălin).

Prezent în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D

În continuare, popularitatea lui Selly a continuat să crească, iar în data de 5 martie 2023, a fost invitat în cadrul emisiunii televizate „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D România. Acest interviu a oferit o perspectivă mai profundă asupra vieții și carierei sale și a arătat cât de mult a evoluat de la începuturile sale ca vlogger.

Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, este un vlogger de succes din România, care și-a început cariera la o vârstă fragedă și a reușit să atragă un public numeros prin conținutul său captivant și distractiv. Cu o educație solidă și sprijinul familiei, el a reușit să devină unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din țară și să se implice și în alte proiecte de succes, cum ar fi formația 5GANG și filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun”. Cu siguranță, viitorul său este strălucitor, iar fanii îl vor urmări cu interes în continuare.