Urmaşii lui Nokia 5210

Vă mai aduceţi aminte de Nokia 5210?, telefonul acesta a intrat istorie, fiind unul dintre primele telefoane mobile pe care le puteai folosi în orice mediu fără să-ţi faci griji că se va defecta.

În zilele noastre, când telefoanele mobile costă o mică avere, trebuie să fim foarte atenţi cum le manevrăm, nu de alta, dar te doare inima când scapi din mână un telefon de 2000 de lei, mai ales dacă, pentru a-l avea, ai făcut şi câteva sacrificii.

Producătorii de smartphone-uri s-au gândit şi la cei care nu lucrează într-un birou, dar vor să beneficieze de avantajele tehnologiei de ultimă generaţie, pentru ei, şi nu numai, au creat următoarele smartphonuri:

Samsung S7710 Galaxy Xcover 2 – pe lângă faptul că este protejat împotriva prafulu şi este impermeabil timp de 30 de minute, are dotări decente, singurul lucru negativ fiind acumulatorul de doar 1700 mAh, pentru un astfel de telefon un acumulator cu o capacitate mare este mai mult decât necesar;

CAT B15 – nu te-ai fi aşteptat ca cei de la CAT să producă telefoane mobile, dar iată că o fac, şi încă bine aş spune. Acest smartphone este rezistent ca o rocă, poate să funcţioneze la temperaturi de la – 20°C şi până la + 55°C, este impermeabil timp de 30 de minute şi rezistă la căzături pe beton de la 1.8 m înălţime. CAT B15 este dual sim, iar buba cea mai mare este, de asemnea, acumulatorul de 2000 mAh.

Samsung i9295 Galaxy S4 Active – este fratele mai bine protejat al lui Samsung Galaxy S4, rezistent la apă şi celelalte cele, dar cu mai puţini megapixeli la camera foto.

Tu pe care l-ai alege?

notă: articolul conţine link-uri de afiliere.

[related_posts limit=”3″]

Un comentariu

  1. Opria Andrei noiembrie 20, 2013

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.