Una de bine despre Braicar Brăila

Sunt de părere că nu numai lucrurile negative trebuiesc arătate cu degetul. Şi faptele pozitive merită atenţia noastră, tocmai de aceea am decis să scriu acest articol.

Ştim cu toţii că autobuzele Braicar sunt super aglomerate, că tramvaiul de pe Dorobanţi va fi repus în circulaţie la sfântul aşteaptă şi că noile microbuze nu sunt mai eficiente decât cele particulare, dar nu despre asta vreau să vă vorbesc.

Săptămâna trecută automatul de bilete din staţia de la Promenada Mall mi-a înghiţit 5 lei fără să binevoiască să-mi dea măcar un bilet. 

Am sunat la numărul de la dispecerat, cel afişat pe automat, iar doamna de la celălalt capăt al telefonului m-a anunţat că o echipă Braicar se va deplasa la locul cu pricina.

În sinea mea deja-mi luasem gândul de la cei 5 lei, dar am vrut să văd cât de prompţi sunt domnii şi cum se va rezolva neplăcuta situaţie.

După nici 10 minute de aşteptat au apărut reprezentanţii Braicar, iar după ce le-am explicat cum s-au petrecut lucrurile şi după ce au verificat aparatul care prezenta un defect mi-au dat biletul şi restul aferent.

Dacă automatele Braicar uită să vă dea restul sau vă încasează banii fără a vă da bilet nu ezitaţi să sunaţi la numărul de telefon afişat pe acestea.

automat bilete braicar

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.