Topul articolelor săptămânii 25 apr-1 mai

O săptămână nouă a început, s-a dus 1Mai la fel de repede ca şi Paştele, parcă prea repede.

Pentru această săptămână v-am pregătit un top mai relaxant, aşa ca după sărbători,  vom vedea ce înseamnă 1 Mai pentru români, anii copilăriei ne vor fi aduşi în amintire, iar locurile ireale ale României ne vor face să visăm.

Aştept, după ce veţi citi articolele din top, reacţiile voastre.

Topul articolelor săptămânii 25 aprilie- 1 mai, este următorul:

Locul 3- pentru această poziţie am ales articolul : „1 Mai”, scris de domnişoara Diana.

Adevărata faţă a românilor o poţi vedea după ce grătarele au încetat să mai sfârâie, muzica a amuţit în difuzoarele maşinilor, iar câinii au luat locul oamenilor. Ca în fiecare an, parcurile, pădurile sau orice alt petic de verdeaţă a fost invadat, de oamenii dornici să petreacă şi să se relaxeze, ce a rămas în urma lor cred că vă daţi seama, dacă nu citiţi articolul Dianei şi veţi afla.

Locul  2- este ocupat de domnul Claudiu Ciobanu, cu articolul: „Viaţa la ţară”.

Se înţelege că prin acest articol mi-a fost atinsă o coardă sensibilă. Citind articolul, amintirile copilăriei petrecute la ţară mi-au invadat simţurile , frumos scris, frumoasă exprimare, într-un cuvânt frumos.

Locul 1 – articolul: „Paşte în Maramureş”, scris de Andreea Burlacu, ocupă poziţia fruntaşă.

Povestiri din altă lume, aflată la câteva sute de kilometri de noi, datini şi obiceiuri, locuri de basm, pe toate le veţi găsi relatate atât de frumos în acest articol. Acolo, în Maramureş, sărbătorile pascale şi-au păstrat spiritul de odinioară, oamenii încă poartă cu mândrie portul naţional, o lume închisă într-altă lume.

O săptămână rodnică vă doresc dragilor, inspiraţia să vă fie aliat de nădejde, iar articolele de calitate să fie rodul muncii voastre creatoare.

 

comentarii

  1. Zozo mai 2, 2011
  2. Pavel Ionut mai 2, 2011

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.