Talentele de la Vocea României

Vocea României este una dintre puţinele emisiuni care mă determină să dau drumul televizorului, în restul timpului prefer să citesc sau să fac alte activităţi mult mai utile şi mai interesante decât privitul la tv.

Aseară, ca în fiecare seară de marţi, după ce m-am întors de la facultate, am deschis televizorul pentru a viziona emisiunea sus menţionată.

Ca de obicei, Pavel Bartoş este de milioane, un one man show complet, cei de la Pro Tv au făcut o alegere inspirată când l-au ales ca prezentator, atât pentru Vocea României cât şi pentru Românii au Talent.

De vreo câteva săptămâni alegerea juriului este tot mai dificilă datorită calităţilor concurenţilor rămaşi.

Unii dintre participanţi au mare priză la public, fiind aleşi în fiecare săptămână prin votul telefonic, în timp ce alţii, datorită calităţilor vocale desăvârşite, sunt pe inima juriului.

Cert este că, oricum ar ieşi de la Vocea României, un participant care a reuşit să ajungă atât de departe va avea viitorul asigurat.

Cel mai mare merit al Vocii României este acela că a scos la lumină voci talentate care vor ridica nivelul muzicii naţionale şi internaţionale în viitorul apropiat.

Vom vedea cine va câştiga, oricum ar fi, cu toţii, în opinia mea, sunt câştigători.

Un comentariu

  1. Alexander decembrie 7, 2011

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.