Sursele mele de inspiraţie

Am observat, în ultima vreme, venind pe blogul meu, de pe Google, persoane care caută inspiraţie şi idei pentru articolele sau blogurile lor. 

E normal ca atunci când nu ai un plan cu bătaie lungă să rămâi fără inspiraţie, „să orbeşti” şi să nu te mai regăseşti. Şi eu am vut astfel de momente, cu toţii cred că am avut clipe în care ne doream să scriem dar nu aveam nici o idee de care să ne legăm.

Trebuie să-ţi laşi mintea liberă şi să fii atent la lumea înconjurătoare, vei observa că subiectele te vor invada.

Spre exemplu, duminica  trecută mi-am petrecut-o în sânul familiei, plimbându-mă prin oraş şi bucurându-mă de câteva momente de relaxare, fără să vreau, am descoperit subiecte pentru cel puţin zece articole.

Telefonul mobil sau camera foto nu trebuie să lipsească din arsenalul de gadgeturi ale unui blogger, când văd ceva care îmi atrage atenţia realizez, rapid, o fotografie şi-mi văd de drum.

Filmele pe care le vizionezi sunt altă sursă de inspiraţie, dacă nu ştii ce anume să scrii vizionează un film, iar dacă îţi place realizează-i un review pe blog.

Cărţile sunt altă sursă de inspiraţie, sunt mulţi cei care înainte de a citi o carte vor să citească o scurtă descriere a ei, realizeaz-o tu, astfel poţi oferi informaţii utile cititorilor şi îţi poţi îmbogăţi cultura generală.

După cum poţi vedea nu duc lipsă de inspiraţie, cu timpul am eu ceva probleme, dar nu-i bai, o să-i găsesc şi lui o rezolvare.

comentarii

  1. Adri noiembrie 8, 2011
  2. addicted noiembrie 8, 2011
    • Pavel Ionut noiembrie 9, 2011
  3. albinuta veninoasa noiembrie 8, 2011
    • Pavel Ionut noiembrie 9, 2011

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.