Sunt un romantic incurabil

Cu-o floare nu se face primăvară, dar cu-n romantic da.

Sunt un romantic şi ăsta-mi e destinul, de visător, căutător în stele şi ne-ncetat culegător de clipe, momente, scumpe-n care eu şi ea având o lume-ntreagă la picioare, facem din orice zi o sărbătoare.

Sunt un romantic şi  sunt îndrăgostit până peste cap de ea, suntem asemeni Soarelui şi Lunii, doi iubiţi eterni.

Consider că romantismul duce iubirea la un alt nivel, o poartă pe un tărâm mistic, de basm, în care orice băiat se poate crede prinţ şi orice fată se poate visa prinţesă. 

Mi-au plăcut şi m-au emoţionat, de multe ori până la lacrimi, poveştile de dragoste şi filmele în carea iubirii piedici i se pun, în care el trebuie să facă punte peste mări şi ţări pentru a fi alături de ea.

Sacrificiile fac parte din viaţa unui romantic cum aerul face parte din acest miracol numit Terra. M-am sacrificat din iubire, mi-am abandonat semenii, prietenii, familia pentru a face posibilă povestea mea de dragoste.

Petalele trandafirilor din lumea-ntreagă nu-mi vor ajunge să-i arăt cât o iubesc, nici porumbeii n-ar putea să ducă mesajul meu până la stele, căci o iubesc enorm.

Am scris versuri doar pentru ochii ei, pe hârtie mi-am aşternut sentimentele pentru inima ei, am scris şi voi mai scrie căci după şapte ani iubirea dintre noi este la fel de vie, ca-n prima zi, în ochi iubirea licăreşte şi ne scuipăm să nu ne deochem căci nu ne vine-a crede c-am trecut peste părinţii mei, peste părinţii ei, peste toate barajele ce ne-au ieşit în cale doar pentru-a fi iubiţi în continuare.

Fiecare bărbat poartă în adâncul sufletului său un dram de romantism, chiar dacă nu recunoaşte, el vrea să-i cânte serenade iubitei la fereastră, el vrea să-i demonstreze că pe lume nu există decât un el şi-o ea. De multe ori, neştiind cum să-şi exprime iubirea, bărbaţii greşesc crezând că bine e să-şi pună pavăză simţirilor şi să-şi ascundă iubirea în spatele unei figuri de ceară.

Suntem fiinţe care se nasc pentru-a iubi şi mor cu regretul că nu au avut timp să iubească destul.

Sunt un romantic incurabil şi aşa voi fi întreaga viaţă.

Notă: Particip la concursul BlogJuan iniţiat de Danone Cremosso, mă puteţi vota aici.

comentarii

 1. efemeride octombrie 27, 2011
  • Pavel Ionut octombrie 27, 2011
 2. Alexander octombrie 27, 2011
  • Pavel Ionut octombrie 27, 2011
   • Alexander octombrie 27, 2011
 3. Mihaela Nistor octombrie 28, 2011
  • Pavel Ionut octombrie 28, 2011
 4. Roscata octombrie 28, 2011
  • Pavel Ionut octombrie 28, 2011

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.