S-a întâmplat la #focşaniblogmeet într-o sâmbătă

Când am plecat din Brăila ploua, dar asta nu ne-a împiedicat să mergem mai departe şi bine am făcut căci un soare primăvăratic ne-a însoţit în scurt timp pe întregul drum până la Focşani.

Cu Pato şi Gabi în maşină călătoria a fost plăcută, am discutat, cum era de aşteptat, mai mult despre bloguri, în general, şi despre copiii noştri virtuali în special. Am ajuns la Focşani cu jumătate de oră mai devreme, numai bine, căci Pato s-a gândit să intrăm în oraş şi să ne pregătească o surpriză tuturor celor prezenţi la blogmeet.

Gazdă ne-a fost AutoAiss Focşani reprezentată de domnul Dan Ştefan căruia ţin să-i mulţumesc pentru ospitalitate şi pentru faptul că ne-a suportat glumele, bancurile de bloggeri şi râsetele până pe la ora 17.

Ne-am bucurat că am ajuns înaintea DreamTeam-ului, ce să-i faceţi, Brăila este mai aproape de Focşani decât este Bucureştiul.

Până ce echipa de vis a blogosferei şi-a făcut apariţia noi, bloggerii brăileni, nu am stat cu mâinile-n sân, am făcut cunoştinţă cu cei pe care nu-i cunoşteam şi am rememorat momentele minunate petrecute alături de cei pe care-i cunoşteam.

După un pahar de cafea, care ne-a picat numai bine, au sosit şi cei din DreamTeam şi am putut da startul nebuniei.

Printre două râsete, câteva pahare cu suc şi gustările delicioase oferite de Balcanic FastFood am aflat mai multe detali despre noile modele Opel: Zafira Tourer şi Astra GTC (fac o paranteză aici pentru a-mi exprima preferinţa pentru Astra GTC care m-a vrăjit de la primul contact vizual, interiorul bine finisat, importanţa acordată detaliilor şi accentul pus pe experienţa şoferului nu are cum să te lase indiferent), în aceasta perioadă Opel aniversează 150 de ani.

Mi-a făcut o deosebită plăcere să mă reîntâlnesc cu Chinezu, Claudiu, Ştefan şi Make cu care nu mă mai văzusem din luna septembrie când a avut loc #galaţitweetmeet.

Ca orice întâlnire frumoasă şi aceasta s-a terminat foarte repede, în cazul nostru, a bloggerilor din Brăila şi a DreamTeam-ului, în jurul orei 17 când ne-am urcat pe echipe în maşinile cu care am venit şi am pornit pe drumul de întoarcere către casă.

A fost frumos, mi-a plăcut şi mă bucur că am acceptat invitaţia colegilor vrânceni. 

M-am întors acasă cu câteva idei pe care sper să le fructific în viitorul apropiat şi cu următorul gând:

„Bloggingul este minunat, dar nimic nu se compară cu sentimentul pe care-l ai atunci când întâlneşti persoanele din online în offline”.

Vă mulţumesc: Florea Cristian, Bezea Tudor, Istode Costinel, Cristian Paul Emilian, Reissa Schwartz, Giurgea Amalia, Blidaru Madalin, Rufa Remus, Mangu Adrian,  Dan TrofinCrintea Valerica,  Gabriel Micu.

comentarii

  1. Dan Trofin februarie 26, 2012
    • Pavel Ionut februarie 27, 2012
  2. Șerban februarie 27, 2012
    • Pavel Ionut februarie 27, 2012

Leave a Reply