Românii au Talent la Protv

Românii au talent, emisiunea care a spart toate topurile de audienţă, aşa zic unii.

Nu vreau să vorbesc depre cât costă o reclamă difuzată în timpul emisiunii, despre juriu sau despre alte detalii tehnice. Au vorbit şi vor mai vorbi cu siguranţă alţii, pe alte bloguri. Eu vreau să vorbesc (scriu), despre persoanele care participă la emisiunea concurs.

Unii chiar au talent, iar emisiunea le vine în ajutor. Dacă nu o să câştige premiul cel mare nu vor pleca cu mâineile goale, vor ieşi din anonimat. Am rămas trăsnit când am văzut cum unii dintre ei au voci de invidiat, sau dansează ca nişte adevăraţi profesionişti. Bravo lor, au reuşit să-şi învingă timiditatea, poate că i-a ajutat şi premiul cel mare, pentru a arăta unei ţări întregi că au talent.

Pentru ei a fost creată emisiunea , pentru cei care pot cu adevărat să facă ceva artistic , dar nu au reuşit să se afirme din diferite motive mai mult sau mai puţin personale.

E…, dar vedeţi voi, de-ar fi fost doar oameni talentaţi poate că emisiunea nu ar fi fost atât de populară. De aceea intră în scenă bufonii pentru a-şi arăta pseudotalentele, oameni care, sincer vă spun, cred că nu au toţi boii la căruţă.

Am observant că mulţi sunt de profesie şomer (e la modă în România această meserie), ei merg la emisiune cu următorul gând: poate juriul format din: Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, vor fi orbi, surzi sau poate obosiţi cu o aşa densitate de talente pe metrul pătrat şi îi vor lăsa să meargă mai departe.

Păi mă cum să te duci la emisiune doar aşa ca să ai de unde veni, adică de florile mărului. Când pleci de acasă nu te uiţi şi tu în oglindă, să te vezi “înconjurat de talent”?, nu-ţi pui întrebarea, firească: mă ia stai aşa ce mama dracului caut eu acolo, de cântat nu ştiu să cant, de dansat nici atât, mă duc acolo să râdă o ţară de prostia mea?

Măcar de l-ar imita pe Mr. Been, Stan, Bran, Chaplin, sau alt om care a reuşit să se afirme prin intermediul comediei. Poate că nu veţi fi de acord cu cele spuse de mine mai sus, dar vedeţi voi, trăim într-o ţară unde libertatea de exprimare este garantată de constituţie deci nu vă obosiţi să-mi arătaţi că nu este aşa.

Later edit:de curând au reînceput preselecţiile pentru ediţa de anul viitor a emisiunii Românii au Talent.

Nici un comentariu

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.