Resursele României nu sunt ale românilor?

Propun aleşilor noştri să adopte o lege prin care să se dea liber la secătuirea României de resurse. 

Voi fi înjurat, arătat cu degetul şi pus la zid pentru acest articol, dar războiul acesta pentru resursele ţării mă dezgustă, asta dovedeşte că România este „băgată în seamă” de ţările dezvoltate doar pentru a se profita de bogăţiile ei şi nu pentru că îi interesează de români, îi dore-n cot de români, dacă ar putea ne-ar extermina pentru a avea cale liberă la aurul, pădurile, apele şi toate bogăţiile naturale ale ţării.

Suntem nişte egoişti, întotdeauna am fost individualişti, niciodată românii nu s-au gândit la ceilalţi români, nu ne-a interesat ce vor face copiii noştri, din ce vor trăi, ce vor pune pe masă copiilor lor şi nici ce vor crede aceştia despre noi, cei de acum care ne grăbim să prădăm bogăţiile ţării.

Prin adoptarea unei legi prin care se va da liber la jefuirea României vom sta liniştiţi peste decenii, nu vom avea motive de discordie şi nici ce vinde străinilor. Poate vom deveni conştienţi, odată pentru totdeauna, că această ţară este un dar de la Dumnezeu şi că, uneori, noi suntem cei nedemni, cei care nu ştiu cum să-i pună în valoare bogăţiile, cum să o facă profitabilă fără a vinde din casă.

Nu te poţi numi un om de succes, în cazul nostru o ţară cu aspiraţii de ţară civilizată, cu o economie durabilă, dacă, pentru a obţine profit, începi să-ţi vinzi lucrurile din casă, când nu vei mai avea ce vinde ce vei face?

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.