Prostituţia intelectuală la români

Din cele mai străvechi timpuri, săracii de noi, ne-am lăsat cotropiţi de toţi cei care au avut curajul să ne calce ţara.

Au venit romanii, am rezistat ce am rezistat până ce Decebal şi-a făcut felul, după care romanii ne-au călcat în picioare cum au vrut muşchii lor imperiali. Au extras aur, ne-au romanizat şi, după ce şi-au luat tălpăşiţa, ne-au lăsat să ne descurcăm cum putem în faţa popoarelor migratoare.

Valuri după valuri, popopoarele migratoare ne-au călcat în picioare, neavând o armată cu care să le ţinem piept ne-am lăsat dominaţi.

Acum, când chipurile suntem în Uniunea Europeană, situaţia nu este cu mult diferită de situaţia vremurilor trecute.

Avem armată doar de paradă, conducătorii pe care ni-i merităm îşi fac de cap de ţărişoară din palatele lor luxoase, iar oamenii, plecându-şi frunţile,  îşi zic în barbă:”lasă mă că merge aşa”.

Importăm tot ce putem, producem doar prostie, dăm din cap ca papagalii şi ne mănâncă din palmă hienele uniunii.

Francezii râd de noi de câte ori au ocazia, da ştiu că de fapt ei râd de ţigani nu de noi, dar nu suntem băgaţi în aceeaşi oală?

Mai nou „marele cântăreţ” Pitbull, a ajuns să cânte într-o melodie că femeile noastre sunt curve, ar trebui dat în judecată pentru astfel de vorbe ofensatoare la adresa unei naţii întregi.

Dar noi, băieţi cuminţi, ştim că vorba din bătrâni spune: „capul plecat sabia nu-l taie”, nebuni să fim să ne răsculăm împotriva francezilor care ne fac ţigani, italienilor care ne fac criminali şi împotriva cântăreţilor internaţionali care au prins din zbor că românii sunt slabi şi au început să ne lovească cu pietre.

Preferăm să ne mulţumim cu ceea ce avem, de sărbători mâncăm curcan importat căci carnea de porc românesc nu face bine la sănătate.

Am asimilat de la străini de la tradiţii până la alimente şi mod de viaţă, le umplem lor buzunarele în timp ce terenurile arabile ale României sunt invadate de buruieni.

Ce este România în definitiv?, o ţară care-şi merită soarta.

Ce vom lăsa urmaşilor noştri?, nimic, în afară de suferinţă şi datorii.

comentarii

  1. ex-silentio noiembrie 30, 2013
    • Pavel Ionut noiembrie 30, 2013

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.