Nu-mi plac petrecerile programate duminica

Am decis, nu-mi plac petrecerile programate duminica. Asa ca, cei care vor sa ma invite la nunta, botez, taire de mot sau alt eveniment similar si il au programat duminica, pot sa ma taie de pe lista.

Indiferent daca stai toata noaptea sau stai cateva ore la un eveniment, a doua zi tot trebuie sa o ai libera pentru a-ti reveni din bubuiala.

Dar cand acea zi este zi de lucru, n-ai ce-i face si trebuie sa lucrezi.

Numai ca nu lucrezi la potentialul unei zi de luni. Motai incercand sa-ti pui neuronii obositi la contributie, nu mai zic de cei care mai trebuie sa fie prezenti la job pentru 8 – 10 ore.

Am stiut noi de ce ne-am programat nunta cu aproape 2 ani in avans. Am gasit restaurant pe gustul nostru la data la care ne-am dorit-o, intr-o minunata zi de sambata.

Nu e vina mea ca voi nu v-ati luat o marja de precautie, nu v-ati interesat cu cateva luni inainte de eveniment si ati lasat totul pe suta de metri.

Asa ca dragilor, nu conteaza cat de frumos este restaurantul, cat de gustoasa este mancarea si cat de buna este muzica, toate acestea palesc daca evenimentul a fost programat intr-o zi de duminica.

Leave a Reply