MY BLOGROLL

De ce unele bloguri se află în blogroll-ul meu şi unele nu? Păi în primul rând pentru că cei aflaţi aici sunt cei pe care îi citesc zilnic, sau de fiecare dată când publică ceva nou. Şi în al doilea rând pentru că nu poţi să pui toate blogurile din România la blogroll ar rezulta un şir fără sfârşit.

Să încep să spun câte ceva despre fiecare, normal că o voi face în ordinea în care sunteţi aşezaţi în blogroll aşa ca să nu vă supăraţi.

Încep cu blogul domnului Andi Moisescu. Se află la mine în blogroll pentru că astfel îi pot arăta stima şi respectul pe care i-l port, este unul dintre puţinii oameni de televiziune din România care chiar merită urmăriţi şi de la care ai ceva de învăţat.

Al doilea blog este cel al prietenului meu Iancu Ionuţ (sper să nu te superi că te consider prieten ), îmi place cum scrie şi cel mai mult faptul că spune lucrurilor pe nume.

Al treilea blog este cel al doamnei Cati Lupaşcu. Cati este brăileancă de-a mea, deci am o mare slăbiciune pentru faptul ăsta, şi îmi place enorm de mult cum scrie, bine experienţa este de partea ei fiind redactor şef adjunct la cotidianul local Obiectiv.

Al patrulea blog este al domnului Cristian China-Birta, pe care cu toţii îl cunoaştem după nickname-ul Chinezu. Păi mă cum să nu-ţi placă omul ăsta, am atâtea de învăţat de la el încât de multe ori intru şi de cinci ori pe zi pe blogul lui.

Al cincilea blog este cel al domnului Ştefan Murgeanu, îmi place modestia de care dă dovadă şi faptul că oferă informaţii de calitate prin intermediul articolelor de pe blog. Citindu-ţi articolele am aflat că optimismul se cultivă nu se primeşte din naştere.

Al şaselea blog este al lui Cristi Mîrţ, în primul rând vreau să-i mulţumesc pentru că m-a ajutat cu tema, şi cu alte lucruri pe care eu nu le cunosc în materie de programare. La el pe blog găsesc informaţii tehnice preţioase.

Al şaptelea blog este al lui Daninho, mă sunt bărbat şi ca oricărui bărbat îmi place fotbalul „no” cum ar zice Hagi, şi cine este mai informat cu fotbalul decât Dani?, nu contează că eu tot pe el îl citesc.

Al optulea blog este al lui Pavel Costel, da ce vă uitaţi aşa este fratele meu, are şi el blog numai că nu vrea să mă asculte şi să se ţină de el, sper să înţeleagă într-o zi.

Al nouălea blog este al domnului Claudiu Ciobanu, ai tot respectul meu domnule şi-ţi mulţumesc pentru că mi-ai dat sfaturi utile, sper să nu te opreşti şi să fii în continuare cu-n ochi pe mine. Mă bucur foarte mult când văd că ceea ce fac atrage atenţia oamenilor deosebiţi.

Al zecelea blog este al lui Shayna. În fiecare dimineaţă, în timp ce-mi beau cafeaua, citesc articolele de pe acest blog, mă binedispun şi mă fac să încep ziua cu dreptul.

Al unsprezecelea blog este cel al lui Roxana Călinescu (nighton).Roxana nu cred că am destule cuvinte încât să-ţi pot mulţumi şi spune câtă încredere mi-au dat sfaturile tale. Pe blogul tău găsesc de fiecare dată informaţii interesante despre lumea care ne înconjoară.

Al doisprezecelea blog este al lui Anamaria Amariei (Roşcata), îmi place să-ţi citesc blogul pentru experienţele de viaţă pe care ni le transmiţi prin intermediul articolelor, şi pentru că îţi expui visele, gândurile, simţirile în faţa noastră.

Al treisprezecelea blog este cel al lui Roxy, cu toate că nu-l citesc de mult timp, deja mi-a captat atenţia şi nu-mi scapă nici un articol, îmi place gama largă de subiecte pe care o abordezi şi modul în care le tratezi.

Al paisprezecelea blog aparţine lui Schtiel, cu toate că plubici mai rar îmi place felul aparte al subiectelor pe care le abordezi, am aflat câteva lucruri pe care nu le cunoşteam, citindu-ţi blogul, deci clar este un câştig faptul că te citesc chiar dacă nu las comentarii de fiecare dată.

Al cinsprezecelea blog este cel al domnului Claudiu Degeratu, pe care cu toţi îl cunoaştem drept Semanticus, aici găsesc informaţiile politice nealterate , de când îţi citesc blogul domnule nu mă mai uit la ştirile de la tv.

Al şaisprezecelea blog aparţine Teatrului Masca, cu toate că nu este în Brăila ci în Bucureşti îmi place să verific lista spectacolelor precum şi imaginile din timpul lor. Cine ştie, poate într-o zi voi fi acolo în sală şi o să vă aplaud din toată inima.

Al şaptisprezecelea blog aparţine lui Tulip şi Sunshine, îmi plac pozele realizate de Sunshine şi articolele scrise în dulcele-i grai ardelenesc de către Tulip. Bravo fetelor aţi început bine o să aveţi un viitor strălucit.

Şi cel de-al optisprezecelea blog aparţine lui TzaCaNeL, nici pe el nu-l citesc de mult timp dar îmi este simpatic, scrie bine şi are tot timpul din lume să devină celebru. Îmi place umorul pe care-l inserează în fiecare articol. Bravo mă să fii mare, ai auzit?

Nu ştiu dacă aţi observat că blogroll-ul meu s-a mărit. În ultima săptămână am mai adăugat un blog, acesta aparţine lui addicted şi îşi merită locul din plin. În fiecare dimineaţă mă binedispune cu articolele care apar pe blogul ei. Am completat articolul pentru că nu este frumos să fac discriminări.

Cu astea fiind spuse sper să fi clarificat un lucru.

Dacă vrei să faci parte din blogroll-ul meu nu trebuie să-mi ceri asta, pentru că locul în blogroll se câştigă nu se cere.

Tags:

comentarii

 1. Stefan Murgeanu martie 28, 2011
 2. Shayna martie 28, 2011
 3. Pavel Ionut martie 28, 2011
 4. Semanticus martie 28, 2011
 5. Pavel Ionut martie 28, 2011
 6. Roscata martie 28, 2011
 7. MASCA martie 28, 2011
 8. cati martie 28, 2011
 9. Pavel Ionut martie 28, 2011
 10. Pavel Ionut martie 28, 2011
 11. schtiel martie 28, 2011
 12. Pavel Ionut martie 28, 2011
 13. Pavel Ionut martie 28, 2011
 14. Roxana Călinescu martie 28, 2011
 15. Val33ntyn martie 28, 2011
 16. ionut martie 28, 2011
 17. Pavel Ionut martie 28, 2011
 18. Adrian Eugen martie 28, 2011
 19. Pavel Ionut martie 28, 2011
 20. TzaCaNeL martie 28, 2011
 21. Pavel Ionut martie 28, 2011
 22. Roxy's blog martie 28, 2011
 23. Pavel Ionut martie 28, 2011
 24. Tulip&Sunshine martie 28, 2011
 25. Pavel Ionut martie 28, 2011
 26. Adrian Eugen martie 28, 2011
 27. Tudor martie 28, 2011
 28. Pavel Ionut martie 29, 2011
 29. Madalina martie 31, 2011
 30. Pavel Ionut martie 31, 2011
 31. addicted aprilie 2, 2011
 32. Pavel Ionut aprilie 2, 2011
 33. addicted aprilie 2, 2011

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.