La început a fost un vis,

Acela de a împărtăși lumii întregi ceea ce simt.

Acest vis s-a metamorfozat în primul articol scris vreodata pe vreun blog, nu o să pun link către acel articol pentru că se află pe vechiul blog și acolo va rămâne, îngropat pentru totdeauna.

Când am plecat la drum nu știam nimic despre blogging, ca de fiecare dată, am vrut să-mi demonstrez că pot face ceea ce-mi place. În liceu mi-a plăcut să scriu poezii, am fost și invitat la o emisiune locală a postului tv Antena 1 să recit câteva din propriile creații.

În armată îmi ajutam camarazii să scrie „bileţele de amor” pentru iubitele lor.  Câte domniţe s-or fi îndrăgostit de rândurile scrise de mine, crezând că iubiţii lor sunt descendenţii lui Eminescu?, nu mă interesează, mi-a făcut plăcere să-i ajut pentru o sticlă de Cola şi câteva ness-uri.

Odată cu angajarea  în vânzări am crezut că am pus punct acestui vis, dar de fapt pusesem virgulă. Nu pot spune că nu am avut nimic de învăţat în acea perioadă. Am învăţat că trebuie să fii bun cu oamenii, să-i asculţi şi să-i ajuţi cu sfaturi bune când au nevoie. Am învăţat că totul în viaţă este ca  o mare piaţă de desfacere, unde cu toţii întreprindem acte de vânzare-cumpărare, voluntar sau involuntar.

Când criza și-a arătat colții am înţeles că e momentul pentru ceva diferit, acum este cea mai bună perioadă pentru a lucra la proiectul de suflet, la pasiunea  de-o viaţă, aceea de a împărtăşi lumii gândurile şi sentimentele mele.

Cu toate că sunt la început de drum, bucuria care mă cuprinde atunci când scriu un articol este nemărginită.

Acesta a fost visul meu și acesta este în continuare, bloggingul mă determină să mă trezesc bucuros în fiecare dimineață și să adorm liniștit în fiecare seară.

Tags: ,

comentarii

 1. Shayna aprilie 9, 2011
 2. cati aprilie 9, 2011
 3. Roscata aprilie 9, 2011
 4. Pavel Ionut aprilie 9, 2011
 5. Pavel Ionut aprilie 9, 2011
 6. Pavel Ionut aprilie 9, 2011
 7. addicted aprilie 9, 2011
 8. Pavel Ionut aprilie 9, 2011
 9. crystal aprilie 9, 2011
 10. Andera Y aprilie 11, 2011
 11. Pavel Ionut aprilie 11, 2011

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.