Încă un motiv pentru care să nu-ţi pui toate ouăle într-un singur coş

Ăsta este al doilea an consecutiv în care primăvara este o prelungire a iernii, când, după ce toată natura se trezeşte la viaţă, un val de frig distruge aproape tot.

Pentru cei care au legătură cu agricultura, primăvara aceasta nu aduce nimic bun.

Nici pentru ceilalţi nu se anunţă un an prea bun, căci în cascadă vor urma scumpiri şi la celelalte produse alimentare.

Nu mai spun, pentru apicultori este din ce în ce mai greu. Culesurile de primăvară erau cele mai aşteptate de peste an, mierea de salcâm fiind cea mai căutată.

În condiţiile în care nu te mai poţi  baza pe culesurile de primăvară, ca apicultor nu poţi trăi doar din această meserie.

Tocmai de aceea, nu trebuie să-ţi pui toate ouăle într-un singur coş şi trebuie să ai şi alte surse de venit. Problema este că în perioada sezonului activ ai nevoie ca weekend-urile să le ai libere pentru a merge la stupină.

Dacă nu găseşti un job care să-ţi permită să mergi cel puţin două zile pe săptămână la stupină, îţi va fi foarte greu să te ocupi şi de albine.

Dacă eşti consumator de miere nu trebuie să-ţi faci grijă că nu vei găsi miere în supermarketuri, China este pregătită să exporte în ţara noastră toată producţia de miere pe care o vor produce în zonele puternic industrializate ale ţării.

iarna in aprilie 2017

sursa foto

Leave a Reply