Fiecare zi reprezintă un nou început

Doamne, cred că n-am mai scris o leapşă de juma’ de an. Îţi mulţumesc Addicted pentru că mi-ai pasat leapşa asta minunată, căci, nu mai este un secret, ador cafeaua şi-mi place să mă trezesc cu noaptea-n cap.

Unii vor spune: hai mă ne laşi, iar ne abureşti cu cât de frumoase sunt dimineţile tale şi cum îţi savurezi tu cafeaua privind la stele, ne-am săturat de abureli de acest soi.

Bine dragilor vă înţeleg, dar nu prea, căci n-am ce altceva să vă spun despre dimineţile mele. Nu mă trezesc la ora 6 ca să merg la muncă şi nici nu beau cafea pentru că, dacă nu aş bea, nu m-aş putea desmetici din somn.

În primul rând nu am servici, iar la facultate cursurile se ţin după ora 17, deci aş putea să dorm până la ce oră vreau, numai că nu mă lasă inima să-mi irosesc timpul dormind de dragul dormitului.

Deci, dimineţile mele frumoase încep, cum spuneam şi aici, în jurul orei 6. Cafeaua mi-o beau în faţa laptopului citind articolele care apar pe blogurile persoanelor pe care le urmăresc sau scriind vreun articol pe blog de faţă.

Când cafeaua din ceaşcă s-a terminat, căci articolele din reader, de la un timp, nu se mai termină, purced la curăţenia zilnică din casă.

De multe ori îmi place să citesc dis-de-dimineaţă, am impresia că e cea mai bună perioadă din zi pentru citit.

Dimineţile mele sunt preponderent frumoase pentru că le încep cu dreptul, cu zâmbetul pe buze şi cu gândul că fiecare zi reprezintă un nou început.

Voi cum vă începeţi dimineţile?

comentarii

 1. addicted mai 11, 2012
  • Pavel Ionut mai 11, 2012
 2. Minnie mai 12, 2012
  • Pavel Ionut mai 14, 2012
 3. ex-silentio mai 12, 2012
  • Pavel Ionut mai 14, 2012
 4. Ramona mai 13, 2012
  • Pavel Ionut mai 14, 2012

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.