Drumul mingii la Galaţi

S-a întâmplat într-o sâmbătă, când soarele şi-a luat inima-n dinţi şi a strălucit pentru câteva ore pe cerul Galaţiului pentru a înveseli o întâlnire istorică a bloggerilor şi twitter-iştilor gălăţeni şi brăileni ( de la Brăila am fost doar eu,  nu asta e important, important este că am fost acolo şi că am reprezentat o viitoare comunitate locală).

Din capul locului se înţelege că vedetele evenimentului au fost Chinezu şi Marius Matache (pe cel din urmă nu am avut onoarea să-l întâlnesc, sosind după ce eu am părăsit întâlnirea). Ne-am adunat în jurul lui Chinezu, cu mic, cu  mare şi învăluiţi, misterios, de fumul grătarelor încinse am început să-l descoasem, să aflăm mai multe lucruri despre bloggingul românesc.

Omul Chinezu este exact ca şi bloggerul Chinezu, modest prin atitudine, înţelept prin sfaturile oferite, de gaşcă atunci când glumele şi berea au început să curgă, totul pe cheltuiala Timişoreana, căreia vreau să-i mulţumesc pe această cale pentru frumosul eveniment organizat la Galaţi.

Fiecare am căscat urechile şi i-am ascultat cu atenţie vorbele, ne-am spus ofurile, el ni le-a spus pe ale lui şi tot aşa printre glume, mici şi bere a decurs o întâlnire minunată.

Dacă nu m-aş fi dus cu siguranţă aş fi avut numai de pierdut, de aceea mi-am propus ca de fiecare dată când mi se va oferi ocazia să întâlnesc oameni minunaţi din onlline în offliene să nu o ratez.

Confraţii gălăţeni (Ciprian Neculai, Bogdan Daniel, John___Smith, @dorusto, @thypope) au fost la înălţime, dragilor sper să repetăm isprava şi să mai facem astfel de întâlniri.

Totul a fost minunat, mă bucur pentru că, aşa cum spuneam, o parte din visul de a-i întâlni pe membrii DreamTeam s-a îndeplinit întâlnindu-l pe Chinezu.

P.S. Ştiaţi că domnul Chinezu citeşte şase cărţi pe lună?, cum să nu admiri un astfel de om?

Fotografie realizată de Ciprian Neculai.

comentarii

  1. Tudor mai 9, 2011
  2. Roscata mai 9, 2011
  3. Andera Y mai 9, 2011
  4. Pavel Ionut mai 9, 2011
  5. Bilete de avion mai 9, 2011
  6. Pavel Ionut mai 9, 2011
  7. Andera Y mai 10, 2011

Leave a Reply