Doi ani de pavelionut.eu

În curând se împlinesc doi ani de când am păşit în lumea celor cu blog proprietate personală, renunţând la serviciile limitatoare pe care mi le-a oferit timp de câteva luni platforma wordpress.com, servicii fără de care nu aş fi putut gusta din lumea aceasta minunată care se numeşte blogging.

Pe lângă mulţumirile pe care le voi face la finalul acestui articol, vreau să spun câteva vorbe despre ceea ce reprezintă acest blog pentru mine şi despre ceea ce m-a determinat să-mi actualizez domeniul pentru încă un an.

Blogul este în primul şi-n primul rând locul unde-mi las sufletul să dicteze degetelor, unde las sentimentele să iasă la lumină, unde realizările, dezamăgirile, cugetările şi multe alte gânduri îşi găsesc locul.

După cum cred că aţi observat, am renunţat să mai abordez anumite subiecte care nu mă reprezentau şi încerc de fiecare dată, înainte de a scrie un articol, să analizez dacă ceea ce vreau să scriu chiar merită să fie scris.

Mă feresc cât pot de mult să nu cad în păcatul duzinei, dacă nu-mi iese de fiecare dată vă cer iertare căci sunt om şi ca orice om greşelile nu sunt decât o parte din lupta zilnică dusă pentru perfecţionare.

Au fost doi ani plini, în care am întâlnit oameni de la care am avut lucruri de învăţat,dar şi oameni care mi-au lăsat un gust nu prea plăcut, să nu zic amar, dar, ca orice pădure, şi societatea aceasta virtuală are uscăturile ei, tocmai aici consider că este şi farmecul.

Beneficiile pe care mi le-a adus blogul nu pot fi puse sub semnul întrebării căci sunt evidente, şi nu mă refer la cele palpabile, care au fost şi ele, ci mă refer la cele care mă vor însoţi întreaga viaţa cum ar fi: prietenii pe care mi i-am făcut, cunoştinţele pe care le-am acumulat, autodezvoltarea pe care mi-a impus-o domeniul onlline şi multe, multe alte beneficii care la ora aceasta refuză să-mi vină în minte.

Vă mulţumesc vouă celor care în aceşti doi ani aţi fost alături de mine, unii cu sfaturi, alţii cu critici sau aprecieri, toate mi-au fost de folos, toate m-au ajutat să evoluez şi m-au ambiţionat să merg mai departe.

Planurile pentru al treilea an de pavelionut.eu le voi contura într-un articol viitor, de pe acum vă spun că mi-am propus să fiu mai activ şi să scriu mai des.

În încheiere vreau să mulţumesc următorilor bloggeri, oameni şi companii pentru sprijinul pe care mi l-au oferit de-a lungul timpului: mulţumesc iubitei pentru că a înţeles cât de important este acest blog pentru inima mea, mulţumesc lui Chinezu, Make, Ştefan, Claudiu, Pato, Addicted, Night0n pentru sprijinul acordat, mulţumesc Editura ALL pentru cărţile pe care mi le-aţi oferit, mulţumesc Nokia România pentru telefonul cu care am realizat campania „Brăila văzută prin obiectivul unui N8„, mulţumesc tuturor celor care mi-au oferit un dram din aprecierea lor dând like paginii de facebook a blogului.

comentarii

  1. Stefan Murgeanu martie 6, 2013
  2. NightOn martie 6, 2013
  3. Cristi martie 6, 2013
  4. Pato Basil martie 6, 2013
  5. addicted martie 7, 2013
  6. Alexandru martie 15, 2013

Leave a Reply