Despre Silva si spiritul Transilvaniei

Trebuie sa recunosc ca am fost placut surprins de invitatia pe care am primit-o si pe care, initial, am vrut s-o refuz, ma bucur ca nu i-am dat ascultare primului meu gand si am acceptat provocarea, daca pot spune, de a ma aventura din nou pe strazile necunoscute, pentru mine, ale Bucurestiului si de a fi prezent la relansarea berii Silva.

Cum era de asteptat la evenimentul care a avut loc la Muzeul National de Arta Contemporana am avut ocazia sa fac cunostinta cu bloggeri veniti, ca si mine, de departe  pentru eveniment.

Daca ma intrebati cum mi s-a parut berea Silva va voi sfatui sa o incercati, caci nu poti bea o bere dupa spusele altora.

Personal mi-a placut, cele doua pahare pe care le-am baut mi-au potolit setea si m-au ajutat sa uit de drumul lung pe care l-am facut de la Braila.

O surpriza placuta a reprezentat-o prezenta bloggerilor transilvaneni pe scena si incercarea acestora de a ne transmite o particica din spiritul Transilvaniei.

Cu totii am dorit sa ne lasam amprenta pe  sticla de Silva, pictata live la eveniment, printr-o semnatura, desen sau mesaj personalizat.

Le multumesc celor de la Silva si OxygenPR pentru invitatie si pentru atmosfera relaxata si, nu in ultimul rand, ii multumesc lui Chinezu pentru ca mi-a oferit ocazia sa ma intalnesc si reintalnesc cu persoane din online-ul romanesc.

Inchei acest articol citandul pe Murgeanu: „berea se bea nu se vorbeste despre ea”. 

Mai jos aveţi imagini cu noile ambalaje Silva:

comentarii

  1. teodora martie 14, 2012
    • Pavel Ionut martie 14, 2012
  2. Cazare Bran martie 14, 2012
  3. laurentiu martie 14, 2012
  4. Tudor martie 16, 2012

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.