De ce am intrat în campania Blogal Initiative

Am stat şi m-am gândit, destul de mult, înainte de a-i trimite mail lui Chinezu pentru a afla mai multe detalii despre campania desfăşurată de Blogal Initiative .

După cum ştiţi netul vuieşte, din zori şi până-n seară, despre prima campanie Blogal Iniţiative ce se desfăşoară în parteneriat cu Revista Bizz şi are ca unealtă de lucru creditul de refinanţare de la B.C.R. .

Spuneam la început că am stat mult pe gânduri înainte de a mă aventura în acest proiect, nu pentru că ar fi mult de lucru (munca nu mă sperie) ci pentru că nu vreau să fiu unul dintre cei mai slabi, nu vreau să dezamăgesc şi nu vreau să fiu tratat ca un superficial.

Aseară, după ce am citit câteva zeci de articole despre campanie şi despre oportunităţile pe care le oferă bloggerilor, m-am decis, am trimis mail la contact at blogalinitiative.ro cu următorul gând: nu am nimic de pierdut, din contră chiar dacă nu o să fiu printre cei unsprezece premiaţi tot o să mă consider un câştigător. O să câştig experianţa de care cu toţii avem nevoie, iar pe viitor o să ştiu cu ce se mănâncă aceste campanii.

În această dimineaţă am primit mail-ul cu toate detaliile (regulament de concurs, ghid de refinanţare) şi m-am apucat de citit. Acum ce o ieşi numai Ăl de sus poate şti, nu pot spune decât: cu toate pânzele înainte.


comentarii

 1. Florin Morosan iunie 7, 2011
  • Pavel Ionut iunie 7, 2011
 2. Roscata iunie 7, 2011
 3. Marian iunie 7, 2011
  • Pavel Ionut iunie 7, 2011
 4. Roxy's blog iunie 7, 2011
 5. Laurentiu Horubet iunie 7, 2011
  • Pavel Ionut iunie 7, 2011

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.