Cupa Hagi Danone de la Galaţi

Mă sună ieri Chinezu şi mă întreabă dacă vreau să merg cu el şi cu Arhi la Galaţi să asistăm la Cupa Hagi Danone.

Trebuie să recunosc că aveam altceva programat, dar nu aveam cum să-i dezamăgesc pe cei doi crai de la răsărit (unul fiind tătar iar celălalt chinez, după cum declara însuşi Arhi într-un articol), aşa că mi-am reprogramat celelalte activităţi şi i-am însoţit pe cei doi la Galaţi.

Cu ocazia aceasta i-am arătat, din fuga Fordului Focus, lui Chinezu principalele clădiri din Brăila promiţându-mi că, într-un viitor apropiat, o să poposească mai mult pe meleagurile noastre şi o să poată vizita pe îndelete frumuseţile oraşului.

Ajunşi la Galaţi am fost plăcut surprinşi să vedem marea de copiii venită să-şi etaleze talentele fotbalistice, unii au reuşit să se facă remarcaţi alţii să se facă de ruşine.

Cel mai mult mi-a plăcut cum a jucat echipa de fotbal a Brăilei care i-a bătut pe focşăneni cu scorul de 3-0, bravo copiii, viitorul fotbalului brăilean este asigurat.

După ce ultimele meciuri s-au încheiat, ne-am luat tălpăşiţa şi, sub îndrumarea lui Daniel, am poposit la unul dintre restaurantele de lângă hotelul unde au fost cazaţi bucureştenii.

La scurt timp, după ce ne-am aşezat la masă, ni s-a alăturat şi Dan Ciprian.

Din păcate, nu am putut sta mai mult alături de cei patru, am plecat să prind ultimul microbuz spre Brăila.

A fost o zi de sâmbătă reuşită, nu am de ce mă plânge, Soarele ne-a mângâiat chipurile, berea ne-a potolit setea iar subiectele de discuţie pe care le-am abordat ne-au adus zâmbetul pe buze.

Mai multe poze şi detalii de la Cupa Hagi Danone veţi putea găsi pe Digitalsport.ro şi Sportlocal.ro.

comentarii

  1. Pato Basil martie 25, 2012

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.