Cum să îţi dai seama că te iubeşte

Întrebare pentru domni:

Când poţi fi sigur că femeia de lângă tine te iubeşte cu adevărat?

Răspuns pentru domni:

Când, pentru a-ţi face pe plac, chiar dacă nu agreează sportul cu balonul rotund şi chiar dacă-i pică ochii de somn, acceptă, fără să strâmbe din nas, să privească în locul tău meciul la tv şi să-ţi trimită sms de fiecare dată când scorul de pe tabela de marcaj se modifică.

Aseară, în timpul mult aşteptatului meci Steaua- Chelsea, pentru că eu mă aflam încă la muncă şi ardeam de nerăbdare să aflu ce fac ai noştri pe teren, mi-am rugat iubita să-şi amâne somnul cu două ore şi să mă ţină la curent cu scorul meciului.

La primul sms primit de 1-0 pentru Chelsea mai aveam speranţe pentru ai noştri, nimic nu era pierdut, calificarea era în picioarele lor şi meciul de-abia de-acum începea să se joace. Când am primit cel de al doilea sms şi am văzut că vestea 1-1, au început să încolţească în interiorul sufletului meu mugurii unei bucurii de microbist.

Al treilea sms mi-a spulberat orice speranţă de calificare pentru Steaua noastră, care în urmă cu o săptămână ne-a dat motive de bucurie, iar la cel de-al patrulea sms de 3-1 pentru Chelsea deja mă gândeam la castronul cu ciorbă care mă aştepta acasă.

După meciul de aseară nu am rămas decât cu bucuria pe care mi-a făcut-o doamna cu care-mi împart zilele de aproape zece ani, cât despre Steaua, n-am cum să fiu dezamăgit, această echipă a adus mai multă bucurie românilor decât toţi anii de după revouluţie la un loc.

comentarii

  1. Alexandru martie 17, 2013
    • Pavel Ionut martie 18, 2013
      • Alexandru martie 18, 2013

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.