Cronica unei campanii reuşite

E de la sine înţeles că aseară nu prea am dormit, mai mult m-am foit prin aşternuturi.

Nu vă pot descrie ce sentiment minunat m-a cuprins când am văzut că numele meu şi al blogului se află printre câştigători.

Sincer, nici nu-mi doream mai mult, mă refer la premiu, căci obiectivul principal al participării mele este să fiu printre cei zece membri permanenţi ai Blogal Initiative.

Mi-am programat articolele pe întreaga perioadă de desfăşurare a concursului, şi chiar dacă lumea ne-a hulit, în sensul că ne-a cam luat în râs văzând cât de silitori suntem noi şi cum scriem articole aşa pe bandă rulantă şi mocca, în cele din urmă am ieşit învingători.

Nu am vrut premiul întâi, pe bune nu l-am vrut, am văzut că ceea ce a făcut Laurenţiu şi băieţii care l-au ajutat era ceva inovator care, în mod sigur, ar fi câştigat premiul cel mare.

Nici premiul doi nu m-a tentat, de ce?, păi am laptop şi nu văd utlitatea unui Ipad în viaţa mea în momentul de faţă, poate pe viitor, cine ştie, îi voi găsi vreo întrebuinţare.

Telefonul a fost vizat încă de la început, nu ştiu dacă ştiţi, dar eu sunt un împătimit al telefoanelor mobile, din cauza posibilităţilor materiale în momentul de faţă am o „tinichea” aşa că telefonul mobil este exact ce-mi trebuie.

Dacă mă întrebi dacă a fost greu să scriu la 2-3 zile un nou articol, am să-ţi spun că nu, n-a fost greu. Odată ce mi-am stabilit obiectivul am făcut ce trebuia să fac pentru a-l duce cu brio la bun sfârşit.

Comeptiţia însă a fost acerbă şi pe ultima sută de metri m-a făcut să-mi pierd puţin din avântul iniţial dar mi-am revenit repede şi bine am făcut.

Consider că în urma campaniei desfăşurate de BloagalCronica Initiative, câştigători nu suntem doar cei 11 bloggeri care am primit premii, câştigători suntem cu toţii. Am demonstrat că se poate conta pe noi şi că, pe viitor, putem realiza cu succes campanii de durată.

Mulţumim Blogal Initiative, mulţumim Revistei Bizz

 În încheiere vreau să-i felicit pe cei care au câştigat, BRAVO băieţi şi Oana.

Câştigătorii sunt:

Locul I- 1500 €

Laurenţiu Horubet- laurh.ro

Locul II- câte un Ipad

Titus Căpîlnean – titusblog.net
Ovidiu Marius Călugăru – blogatu.ro

Locul III- câte un telefon HTC (sunt tare curios să aflu ce model este)

Dragoș Șchiopu – haotik.ro
Pavel Ionuț – pavelionut.eu (blogul de faţă)
Andrei Ardeleanu – cutiuta-milei.com
Nicolae Mihalcea – kriogen.name
Dragoș Irimia – 3ditorial.eu
Robert Katai – katairobi.net
Oana Reveica – reveica.ro
Constantin Enciu – macku.net

comentarii

  1. Tudor iulie 7, 2011
  2. katairobi iulie 7, 2011
  3. Laurentiu Horubet iulie 7, 2011
    • Pavel Ionut iulie 7, 2011
  4. Blogatu iulie 9, 2011
  5. Alexander iulie 9, 2011
    • Pavel Ionut iulie 10, 2011
  6. Haotik iulie 14, 2011

Leave a Reply