Clubul celor de la ora 6

Nu ştiu dacă aţi auzit de „Clubul celor de la ora 6”, cel mai minunat club din câte au existat vreodată, clubul cu cei mai mulţi membri din întreaga lume care se află într-o continuă creştere.

Poate, fără să ştiţi, faceţi parte din acest club şi vă bucuraţi de nenumăratele avantaje pe care apartenenţa la club vi le aduce, iar dacă unii dintre voi încă nu au auzit de acest club mai mult ca sigur că v-am stârnit interesul şi veţi dori să aflaţi cum puteţi fi membri cu drepturi depline.

Înainte de a vă spune ce este „Clubul de la ora 6” şi cu ce se ocupă el vă voi spune cum am ajuns eu să fiu membru.

Îmi picase într-o zi o carte minunată în mână şi citeam cu nesaţ fiecare frază pe care aceasta mi-o oferea până când am ajuns la un paragraf unde se vorbea despre „Clubul de la ora 6”, despre membrii săi cei mai de seamă şi despre nenumăratele beneficii pe care le au membrii clubului în comparaţie cu ceilalţi oameni.

Unul dintre aceşti membri de seamă a fost ilustrul american Benjamin Franklin, un om despre care cu toţii am auzit şi nu cred că mai încape îndoială că el n-ar fi cunoscut avantajele minunatului club.

Citind cât de minunat este să faci parte din „Clubul de la ora 6” mi-am pus în gând să nu mă las până nu voi fi membru cu drepturi depline.

Oricine poate fi membru, nu există bariere de etnie, cultură, educaţie, sex, vârstă sau mai ştiu eu ce alt fel de obstacol, nu, toţi cei care doresc pot face parte din acest club.

Căci, până la urmă, „Clubul de la ora 6” este un club la nivel mondial din care fac parte toţi cei care se trezesc în fiecare zi la ora 6 A.M. şi care aleg să folosească acest timp matinal pentru a-şi îmbogăţi cultura generală şi pentru a se încărca cu energie pozitivă.

Nu v-aţi aşteptat la aşa ceva, nu?

Da, clubul există şi eu sunt unul dintre membrii lui, iar avantajele pe care mi le-a adus sunt uimitoare.

Folosiţi acest timp suplimentar pentru a citi cărţi motivaţionale, pentru a vă programa ziua de lucru sau pentru a vă induce o stare de bine şi veţi  vedeea că lucrurile minunate din viaţa voastră vor veni într-un număr mult mai mare şi neîntârziat.

Acum, că v-am împărtăşit câteva informaţii din interiorul „Clubului de la ora 6”, vă doresc:

Bună dimineaţa :D

Un comentariu

  1. vienela aprilie 28, 2012

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.