Câteva seriale pe care să le urmărești pe Netflix

A avea un abonament Netflix a devenit un must have în materie de enterteiment. Dacă vrei să-ți umpli timpul liber vizionând seriale captivante, abonează-te la Netflix.

Pe lângă seriale ca House of Cards și Narcos, mai sunt și altele care așteaptă să fie descoperite și vizionate.

Doar în ultima lună am vizionat pe Netflix următoarele seriale:

The Punisher – notă IMDB 8,9

Prima serie conține 13 episoade și prezintă povestea unui fost militar de elită care-i caută pe cei care i-au ucis familia. Serialul are de toate, intrigă, mister și acțiune.

Cei de la Netflix au anunțat că vor mai scoate un sezon, semn că The Punisher a fost vizionat de un număr suficient de oameni încât să justifice continuarea seriei.

Star Trek: Discovery – notă IMDB 7,4

Nu mă așteptam ca Star Trek: Discovery să fie atât de bun. Primul sezon are 8 episoade și cu siguranță vor mai urma şi alte serii.

Recomand serialul celor care îndrăgesc genul SF și vor să fie părtași la călătoriile intergalactice ale celebrei nave USS Discovery.

Manhunt: Unabomber – notă IMDB 8,2

Manhunt: Unabomber se bazează pe întâmplări reale. Un fost profesor de matematică se răzbună pe faptul că în copilărie și adolescență a fost înșelat de cei din jurul său. Acesta se retrage în sălbăticie, loc de unde îşi poate duce la îndeplinire misiunea fără să lase urme.

Pe fir intră un agent FBI care încearcă să-l prindă pe terorist folosindu-se de limbajul acestuia. 

La realizarea acestui film Netflix au colaborat cu cei de la Discovery, iar rezultatul este unul pe măsură. Nu cred că va mai exista şi un al doilea sezon, dar nu se ştie niciodată.

Ce serial urmărit pe Netflix recomanzi?

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.