Bulevardul Independenţei arată jalnic

După ce s-au apucat de curăţat desişul de copaci din Parcul Monument, autorităţile din Brăila, cred că din exces de zel, s-au gândit că ar fi bine să-şi continuie treaba, să vadă tot brăileanul cât de harnici sunt ei în prag de iarnă.

E, şi uite aşa, mai în glumă, mai în serios, s-au apucat să cureţe copacii de pe Bulevardul Independenţei, în ideea să facă locul frumos, să aibă şi brăileanul cu ce se mândri când îi vin rudele de la ţară-n vizită. 

Numai că de data asta au dato-n bară lamentabil, n-au mai lăsat pe trunchiurile copacilor nici o creangă pe care să se aşeze în zborul ei o săracă păsărică ostenită, nici o umbră nu va mai acoperi la vară băncile pe care bătrânii oraşului se ascundeau de soarele toropitor şi au transformat Bulevardul Independenţei într-un loc sterp.

Bulevardul Independenţei arată jalnic, copacii, de data aceasta, aduceau un plus de imagine locului, în special vara când îţi era mai mare dragul să te plimbi şi să te odihneşti la umbra lor. Sper să se trezească din ameţeală şi să oprească drujbele înainte de strada Mihai Eminescu, măcar jumătate din bulevard să rămână neciuntit.

Bulevardul Independentei din Braila

[related_posts limit=”3″]

comentarii

  1. Elena noiembrie 8, 2013
  2. VIDOC noiembrie 8, 2013

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.