Brăilablogmeet, întâlnire între prieteni

Mă bucur nespus de mult când văd că vorbele şi acţiunile noastre se fac auzite peste mări şi ţări, mă bucur enorm când întâlnesc, offline, persoanele care-mi sunt dragi în online şi alerg cu nerăbdare către orice fel de acţiune care are în centru bloggerul.

Astăzi a avut loc ediţia a doua a evenimentului bloggeristic local Brăilablogmeet, un eveniment care a adunat la un loc peste 20 de bloggeri din Brăila, Galaţi, Focşani, Tîrgu Mureş şi alte localităţii din ţară.

De acasă am plecat, ca de obicei,  cu jumătate de oră înainte la eveniment, ajuns acolo am avut impresia că sunt primul, m-am înşelat, domnul Marian Sabo stătea şi pândea din maşină, luându-mă prin surprindere când s-a hotărât să coboare şi să mi se alăture la tremurat.

Încet, încet, câte unul, câte doi, bloggeri din patru zări au început să se adune în faţa statuiei eroinei Ecaterina Teodoroiu, astfel că, în scurt timp, am devenit o gaşcă măricică.

Când şi ultimul dintre noi a sosit, ne-am îndreptat, cu mic, cu mare, către Faleza Dunării unde vaporul de agrement Lacul Sărat ne aştepta pentru îmbarcare.

Entuziasmaţi am urcat pe puntea vaporului, unii dintre noi punându-şi în gând dorinţe, alţii rostind cu voci scăzute un „Doamne ajută” sau alţii, ca şi mine de fapt, căutând în tolba cu amintiri ultima lor călătorie pe Dunăre.

Vaporul ne-a legănat pe valurile bătrânului fluviu mai bine de o oră, la coborâre toţi aveam câte un zâmbet pe buze, unii de mulţumire pentru că au ajuns teferi la mal, alţii de fericire pentru că, în sfârşit, au reuşit să „se dea cu barca pe Dunăre”.

În grupuri, de câte doi sau trei, ne-am îndreptat paşii către locul unde avea să se desfăşoare următoarea etapă a blogmeetului şi anume  pontonul terasei Swing.

După ce am reuşit să aşezăm mesele în aşa fel încât să ne putem vedea cu toţii la ochi, am schimbat păreri, unele pro altele contra, am discutat despre comunitatea locală şi despre unele planuri de viitor (unul dintre ele fiind dorinţa organizării evenimentului „Prin Brăila Mea” la primăvară, sperăm să găsim sponsori şi să se concretizeze evenimentul). 

Soarele ne-a zâmbit la început, dar după câteva ore şi-a ascuns chipul în spatele norilor grei ce-şi purtau ploile pe deasupra Brăilei, alungându-ne de la blogmeet.

A fost un eveniment frumos unde m-am reîntâlnit cu: Andrei Cismaru, Cosmin Zodilă, Pato, Marian Sabo, Virtual Kid, Ştefan Patrichi, Sorin Patrichi, Florea Cristian, Bogdan Daniel, Doina Popescu, Sabrina Popescu, Florin şi unde i-am întâlnit pe Cati Lupaşcu (în sfârşit), Tiberiu Molnar, Tudor ( în cele din urmă ne-am strâns mâinile domnule), Diana Tuşă (mulţumim pentru plimbarea pe Dunăre).

Dragilor a fost o onoare să-mi petrec după-amiaza în compania voastră, sper să repetăm isprava cât mai curând posibil.

P.S. cei ce vor să vadă mai multe poze de la blogmeet o pot face aici.

P.P.S. voi publica lista completă a participanţilor imediat ce voi intra în posesia ei.

comentarii

 1. Tudor octombrie 15, 2011
  • Pavel Ionut octombrie 16, 2011
   • Tudor octombrie 16, 2011
 2. Doina Popescu-Braila octombrie 15, 2011
  • Pavel Ionut octombrie 15, 2011
 3. efemeride octombrie 15, 2011
 4. VirtualKid octombrie 16, 2011
  • Pavel Ionut octombrie 16, 2011
 5. Nebunia octombrie 16, 2011
  • Pavel Ionut octombrie 16, 2011
   • Nebunia octombrie 16, 2011
    • VirtualKid octombrie 16, 2011
 6. razvan rinder octombrie 17, 2011
  • Pavel Ionut octombrie 17, 2011

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.