Bloggingul este pentru mine un stil de viaţă

Ce greu mi-a fost în ultima perioadă, greu nu pentru că nu m-am descurcat cu task-urile offline ci pentru că nu am mai fost prezent online.

Cu toate că am încercat să public cel puţin un articol pe zi mi-a lipsit blogul enorm, asta înseamnă că sângele meu a fost contaminat?

Nu mai pot fi adus pe calea cea bună (cum ar zice mama), şi ce dacă?, nici nu vreau să fiu adus pe calea cea bună, îmi place atât de mult poteca pe care am apucat-o încât mi-am promis că nu o să mă abat de la ea.

Toată ziua îmi este gândul numai la cum să fac să îmbunătăţesc blogul, să-mi îmbunătăţesc stilul şi să îţi transfer o parte din emoţiile mele prin fiecare articol.

Uneori reuşesc, alteori nu, depinde de subiectul pe care-l abordez sau starea de spirit sub care este scris articolul.

Încerc să nu scriu articole la supărare, nu vreau să folosesc spaţiul blogului pentru a-mi vărsa nervii, pentru a înjura sau pentru a jigni anumite persoane care mi-au adus un anumit prejudiciu material sau moral, dacă nu-mi iese de fiecare dată asta înseamnă că mai am de lucru.

Am împlinit 10 luni de blogging, 5 luni pe wordpress şi 5 luni pe domeniu propriu, şi tot mai am o grămadă de lucruri de învăţat.

Cel mai minunat lucru, când vine vorba de blogging, este comunitatea care se formează de-a lungul timpului în jurul blogului.

Unii dintre cititori te vor abandona pe drum, neidentificându-se cu ceea ce faci, alţii ţi se vor alătura descoperind că ceea ce scrii li se adresează.

Cei mai preţioşi cititorii sunt cei care sunt alături de tine de la început, cei care te citesc zilnic, cei care lasă comentarii, dau like-uri sau share, adică, cei care se implică în dezvoltarea ta ca blogger.

E un vis transpus în realitate, e o realitate care se contopeşte cu visul, asta este pentru mine bloggingul.

O pasiune care mă bântuie, care îmi dă bucurie, satisfacţie şi sentimentul de împlinire.

Bloggingul este, pentru mine, mai mult decât o joacă 2.0, este motivul pentru care mă trezesc la ora 7 AM, bucuria cu care mă aşez în faţa laptopului sau curiozitatea cu care privesc lumea ce mă înconjoară.

Bloggingul este pentru mine un stil de viaţă.

comentarii

 1. Miruna august 22, 2011
  • Pavel Ionut august 22, 2011
 2. somnulescu august 22, 2011
  • Pavel Ionut august 22, 2011
 3. Jteph august 22, 2011
  • Pavel Ionut august 22, 2011
 4. PATRICKdan august 22, 2011
  • Pavel Ionut august 22, 2011
 5. Alexander august 23, 2011

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.