Am avut, am şi voi avea în permanenţă internet mobil

Am avut, am şi voi avea în permanenţă un stick de internet mobil prin casă, niciodată nu ştiu când voi avea nevoie de el, când voi pleca într-o deplasare sau când netul prin fibră se supără, îşi ia jucăriile, şi mă lasă rupt de lume. 

Claudiu mi-a transmis leapşa care zilele acestea face înconjurul blogosferei, leapşă care a pornit de la următorul motto: „Găseşte inspiraţie în tot ce te înconjoară cu internetul mobil de la Orange„.

E adevărat, mi-am găsit de câteva ori inspiraţia cu internetul mobil dar nu de la Orange ci de la concurenţă, pentru mine nu contează cine-mi oferă serviciul atâta timp cât beneficiez de el.

De exemplu, de fiecare dată când merg la ţară îmi iau şi laptopul cu mine, dacă nu aş avea net nu l-aş lua căci nu-i mai văd utilitatea. De obicei după o zi obositoare de muncă nu mă fură somnul instantaneu ci mă năpădesc ideile, ar fi mare păcat să nu le fructific cum se cuvine.

Nu vi s-a întâmplat să vă vină o idee nemaipomenită pentru un articol dar, neavând net, să o lăsaţi pe mai târziu şi în cele din urmă să o uitaţi?

Am păţit-o de nenumărate ori, îmi vine ideea şi, pentru că am fost leneş şi nu mi-am luat laptopul cu mine, o aştern pe hârtie numai că o notez degeaba, a doua zi nu o mai pot  fructifica.

Când am laptopul la mine se schimbă datele problemei, notez şi dezvolt ideea în clipa aceea, cât este proaspătă, şi, în câteva secunde, îi dau drumul să zburde pe pajiştea 2.0.

Să nu spună lumea că sunt egoist, pentru că nu sunt, dau leapşa mai departe lui Pato, Addicted şi Roxy.

Aveţi grijă, termenul limită până când mai puteţi scrie leapşa este astăzi, 6.04, după ce aţi scris articolul puneţi un link la articolul lui Chinezu.

Toţi cei care onorează leapşa au şansa să câştige la Roblogfest, prin extragere, o tabletă Motorola Xoom 2 şi o cartelă prepay cu trafic de internet inclus. Pentru mai multe detalii intraţi aici.

comentarii

  1. Pato Basil aprilie 6, 2012
    • Pavel Ionut aprilie 6, 2012
  2. Roxy's blog aprilie 7, 2012

Leave a Reply