Pentru bloggeri

Ten bloggers that I read every day

Pentru că am prins gustul de a creea lepşe, mi-am zis să mai fac una, aşa să mai ieşim din cotidian.

De data asta este ceva  diferit faţă de: „My five Oscars films„, pentru că nu  vreau să te plictisesc cu aceleaşi lucruri la nesfârşit.

Hai să-i dau drumul, să nu te  ţin din treabă şi să spun despre ce este vorba în această leapşă. După titlu e lesne de înţeles că are legătură cu bloggerii şi cu preferinţele noastre ca cititori de bloguri.

„Ten bloggers that I read every day”, face referire la o listă cu zece bloguri pe care le citiţi zilnic, indiferent dacă afară e vânt, soare sau zăpadă.

Lista mea, în ordine crescătoare de la 1 la 10,  arată în felul următor:

1. Love Addiction;

2. Zoso.ro;

3. Arhiblog;

4. Chinezu;

5. ProBlogger;

6. Roxy’s blog;

7. Laurentiu Horubet;

8. Marius Sescu;

9. Manafu;

10. Andera;

Pentru a nu crede că e vreo făcătură,  vă pun mai jos o poză cu ce spune google reader. De ce-i citesc zilnic ?, pentru că îmi plac. Asta nu înseamnă că pe ceilalţi nu-i citesc, ba da, dar unii nu publică zilnic sau la perioade regulate de timp, de aceea google-lică a ales după cum a vrut muşchiul lui.

Să dăm mai departe, cei care au participat la leapşa trecută sunt rugaţi să scrie această leapşă numai în cazul în care vor, nu de alta dar să nu mă trezesc înjurat.

Deci, leapşa merge mai departe la: Ioana S, Oana Pasat, Cristi, Grapefruit, Radu Oncescu,  Spirit Nocturn, Camil Stoenescu, Manuel, Lyvy2a, Alexandru, Raluxa, Bogdan Anghelina,  Papen.

 

24 Comments

 1. Băi tată băi! Iar mă faci să roşesc :) de mândrie!

  Nu e nevoie să mai spun că se aplică reciproca, nu?

  Mersi

 2. Haaaai ma, tu vorbesti serios? Ma bucura mult lucru acesta.
  Lista mea e ceva mai lunga dar fara statistici! Multumesc mult ca ma citesti, multumesc mult ca scrii si ma faci sa te citesc.
  App. scoate ţ-ul, ca e T toata ziulica si te mananc. :D

 3. Moaaaa nu-mi vine sa cred!! Sunt onorata, domnu’! :D Atata de onorata incat o sa onorez si eu leapsa asta cat de repede posibil pentru ca tot am intrat in plin sezon de lepse. :D

 4. Pingback: Papen » Blog Archive » Citesc si eu la randul meu…
 5. Eu nu știu dacă un top bine stabilit, sunt abonat la toate blogurile pe care le citesc și când apare unul nou, intru și-l citesc.
  PS: Cum vezi pe care le-ai citit cel mai mult în reader? Că nu găsesc nici o opțiune :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *