Pentru bloggeri

Ofer o carte, ofer un univers

Totul a început cu o carte, am citit-o, m-a fascinat şi m-a determinat să-mi caut în viaţă un drum care să mă aducă mai aproape de literatură.

Am o relaţie specială cu cărţile din biblioteca mea. Le-am cumpărat de-a lungul timpului cu banii câştigaţi din diverse activităţi. Le cunosc pe fiecare şi fiecare în parte a contribuit la dezvoltarea inteligenţei şi imaginaţiei mele.

Aceasta este o leapşă primită de la domnul Semanticus, care la rândul lui a primit-o de la un membru al echipei  DreamTeamRo ( Ştefan Murgeanu),  echipă care se ocupă de promovarea  ”Sinectico. Întrunirea oamenilor de carte 2011”.

Ce trebuie să fac?,  un lucru banal pentru un om obişnuit dar de mare importanţă pentru o persoană care întreaga viaţă a fost înconjurată de cărţi, trebuie să dăruiesc o carte unui blogger sau unei persoane dragi mie.

Cum la rândul meu am primit o carte de la domnul Claudiu Ciobanu, căruia îi mulţumesc pe această cale, leapşa nu poate decât să mă onoreze.

Voi dărui o carte domnului Laurentiu Horubet, o persoana deosebita, care momentan nu are blog dar în viitorul apropiat intenţionează să ni se alăture.

Leapşa merge mai departe la următorii bloggeri Cati LupaşcuAndera şi Radu Oncescu, m-aş bucura nespus, dragilor, dacă aţi onora-o.

 

13 Comments

 1. Este o sarcina pe cat de placuta pentru mine (din cauza ca-mi place la nebunie sa daruiesc), pe atat de trista din cauza ca ma despart de cartile mele foaaarte greu. Sunt mandra tare de biblioteca mea, dar sunt absolut sigura ca persoana pe care am ales-o deja pentru trimiterea cartii o va aprecia la fel de mult ca mine. :)
  Da, voi prelua leapsa fara nicio urma de regret si iti multumesc! :)

 2. Dragul meu, a picat numai bine. Tocmai zilele trecute , impreuna cu fiul meu, am facut un pachetel de suflet, cu jocuri, jucarii si carti – care lui i-au ramas mici – pe care le-am donat unei scoli, unde copiii sunt saraci si au , hai sa-i spunem , program after school. Sa se bucure cat mai multi de ele. Daca accepti, ma inscriu cu asta in leapsa ta. O idee extraordinara. Bravo tie!

 3. Interesant blog, chiar frumos. Îmi place simplitatea ta. Am vrut să las comentariul la pagina Despre Mine, dar se pare că nu merge, poate e din cauza temei… aşa că scuze de off-topic.

 4. Vai Vai Vai Vai!

  Deci cu din astea umbli, daaa? Bineeeeeeeee :)))

  In aceeasi ordine de idei (pe un ton nitel mai serios), apreciez prea-curios de mult gestul tau si promit sa fac si o cronica a cartii, pe care am sa ti-o trimit pe mail.

  Boooon. Acum, gata cu vrajeala, cum pun mana pe carte?!

  Multumesc tare mult de foarte tot!

 5. @Laurentiu: domnule imi doresc foarte mult sa ti-o inmanez personal, atunci cand Claudiu Ciobanu imi va darui la randu-i cartea promisa, deci ai nitintica rabdare neiculitule ca vei pune mana pe ea si voi astepta in mod sigur un revew din partea ta pe care sa-l public acilea pe blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *