General

O zi în Bucureşti cu Chinezu

Trebuie să-mi revin, am avut o zi ca niciuna de blogger până acum. De dimineaţă am plecat din satul natal cu destinaţia capitala ţării, la invitaţia lui Chinezu, să asist la meciurile de rugby din cadrul turneului IRB Naţions Cup 2011.

Când am ajuns în Bucureşti, după un drum obositor cu microbuzul de trei ore, am avut şocul pe care îl are orice provincial venit în capitală.

Nu ştiam ce tramvai să iau, nici de unde sa cumpăr bilete ( în Bucureşti nu sunt bilete la mijloacele de transport în comun ci cartele, o prostie), pentru a merge să mă întâlnesc cu Chinezu.

Până la urmă, după ce am întrebat în stânga şi-n dreapta, am ajuns la locul de găseală. De acolo am plecat spre stadionul de rugby, aşa cum era vorba de când am plecat de acasă.

La stadion lume multă, dornică să privească la meciurile de rugby, dornică până când ploaia şi-a făcut apariţia şi ne-a stricat planurile.

Stejarii au învins reprezentativa Namibiei cu 13 la 11. Băieţii au fost la înălţime.

Am avut onoarea să-i întâlnesc pe Papen, Semanticus şi Brotacus. Domnul Semanticus ne-a luat prin învăluire, aşezându-se lângă noi şi făcându-ne o surpriză plăcută.

Când am plecat cu Chinezu acasă ( apropo în seara asta dorm la el) ne-a prins controlul cu cardule fără lovele şi ne-a amendat corespunzător  sau necorespunzător.

De supărare m-am pus cu Chinezu să desfacem nişte doze de bere.

14 Comments

  1. Când am fost eu în capitală (acu câteva luni), încă erau bilete pentru RATB. De curând au fost introduse cartelele :) Eu n-am avut norocul tău să mă întâlnesc cu controlorii în tramvai. Dar presupun că experiența asta cu amenda a fost uitată destul de repede după meci, nu? :p

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *