General

Câteva gânduri de toamnă

Cine spune că timpul este cel mai mare duşman al nostru nu greşeşte, ieri ne bucuram că a venit vara şi astăzi intrăm, calendaristic, în prima zi de toamnă.

Cu ceva ani în urmă, pe 1 septembrie, mergeam cu părinţii la oraş să ne cumpere rechizite şi îmbrăcăminte pentru noul an şcolar, Doamne ce fericiţi eram.

Febra începutului de an şcolar punea stăpânire pe întreaga familie.

Acum, când vine toamna, nu mă gândesc decât la recoltele care aşteaptă să fie adunate de pe câmp.

Declar, cu mâna pe inimă, că anotimpul ăsta îmi place cel mai mult.

Îmi plac copacii roşiatici, strugurii copţi, gustul înţepător al mustului, vântul rece de dimineaţă, mirosul porumbului proaspăt cules din hambar şi multe altele.

Addicted, AndaCati, Cristina, Chinezu, Cosmin, Claudiu, DianaRamonaMarius, Marius,  Mihai, Miruna,  Monica, Roxana, Roscata, Semanticus, Ştefan,  Livia, vă doresc o toamnă fructuoasă şi să vă bucuraţi de ea la fel de mult ca şi mine.

23 Comments

  1. Toamna mi se pare anotimpul ideal cand ai parte de toate, racoare, roade, ploicica frumoasa… Pentru multi e un anotimp melancolic dar pentru mine e un anotimp ce-mi starneste un munte de fericire! :)
    De o toamna frumoasa aveti si voi parte.

  2. Nu știu cum faci însă, prin articolele tale, de fiecare dată reușești să-mi aduci un zâmbet, o stare de bine sau o temă de gândire. Îți mulțumesc din suflet pentru toate aceste daruri minunate. Să ai o toamnă minunată, plină de bucurie, abundență și spor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *